Болки в кръста? Използвайте BetaFol

Болките в кръста са изключително често срещани. Според проучване 80% от българите в активна възраст се оплакват от болки в кръста. Това е една от най – често срещаните причини пациентите да търсят лекарска помощ. Болките в кръста могат да се наблюдават при всички възрасти, но най – често се среща между 30 и 55 годишна възраст. Защо BetaFol работи?

Причините за болки в кръста могат да са различни: от настъпила остра травма, която води до остра болка, която се съпровожда дори с ограничени движения на опорно двигателния апарат. Друга причина може да се направилната стойка, пренапрежението в тази област, чести повтарящи се микро травми и още много, много други. Най- често често тези причини водят до образуването на протрузии, дискови хернии, радикулити и травмиране на нервите. Последствията, от които могат да персистират с години. Тук идва и лечението, което в различни ситуации може да е изключително трудно.

Лечението е насочено към физиотерапия и прием на хранителни добавки на базата на Б- комплекс и фолиева киселина, но изискват натрупване. Проучвание доказват, че най – бързо се усвояват течните форми на препаратите. Основно предимство е, че организмът не губи време да разгражда, а направо започва да усвоява необходимите вещества. Това прави течната хранителна добавка много по-абсорбируема. На българския пазар вече съществува такава формула, която позволява чрез задържане под езика ускорено усвояване на активните съставки от организма.

BetaFol – БетаФол е първият препарат в България, който позволява ускорено усвояване на активните сътавки и по- бързо действие. EyrePharm инвестира и разработва препарати, като подобряват усвояването на активните съставки. BetaFol е лидер на острово и Ирландия насочен към регенерацията на нервните структури в организма.

Вижте още

Какво е дискова херния?