Благодарение на напредналите технологии за диагностика, ортопедичните експерти могат ефективно да изработят напълно индивидуални ортопедични стелки ,които да бъдат адаптирани стелки и опори, които да имат за цел да облекчат болката на пациентите съобразено с тяхното ежедневие.

Индивидуални ортопедични стелкиИзработване на индивидуални стелки е съобразено с нуждите на пациента  и неговото ежедневие. За направата на стелките е необходими да се направи изследване наречено платография.

Индивидуалните ортопедични стелки се изработват за опреден тип нужди и съответно обувки. Като пример може да дадем изработка на индивидуални ортопедични стелки за спорт, за официални обувки или за определена патология. Нашата система за диагностика и изработка позволява напълно да отговорим на нуждите на нашите пациенти.

Видове индивидуални ортопедични стелки:

I. Индивидуални ортопедични стелки за диабетици , диабетно стъпало и ревматично болни
Диабетици и ревматично болни имат много специални нужди. Диабетиците често страдат от невропатия , липса на чувствителност в краката, което може да доведе до мехури и необратими рани ,  които в могат да доведат до навлизането на сериозни инфекции в тялото . С оглед на това , нашите ортопедични експерти са проектирали специални стелки, за да отговорят на тези специални нужди . Ето защо ние избрахме изключително меки материали за омекотяване на краката и да ги предпазят при рискови групи 0–II .
Тези стелки са изработени от специфична но здрава пластмаса , която може да бъде индивидуално адаптирана към нуждите на пациента. Стелката е оборудвана със специфичен материал, който прави ходенето удобно , има висока устойчивост и може да се мие. Тя подобрява  хигиената и спира образуването на патогени и микроби в основата на обувката.

Индивидуални ортопедични стелки за спортисти
В резултат на голямото натоварване и неудобни обувки много често спортистите се оплакват от болки не само в стъпалата но и в колената, тазобедрените стави или гръбначния стълб. Ако се оплаквате от деформирани крака или имате други оплаквания свързани, които изискват специализирано ортопедично лечение вие не трябва да се въздържате да се занимавате със спорт . Ние сме разработили стелки, които са специално създадени за спортисти. Тези стелки са със силно променлива ортопедична поддръжка на сводовете и е подходяща за всеки тип спортни обувки .