Как да се подготвим за зимата и да подхраним хрущяла на ставите ( Chondro Regen )

В нашето ежедневия подготвяме много неща за зимата, като зимнина, зазимяваме вилите и други подобни. По същия този начин е необходимо да помогнем на нашето тяло , най- вече хрущялна стриктура за зимата. Възрастните хора споделят, че студът се усеща направо в костите. Хората с артрозни и ревматични изменения съобщават, че симптомите се засилват през зимата.

Подготовката обхваща няколко аспекта и ще ни помогне за по- добро състояние на ставите и костите, а от това и до намаляване на болките през дългите и студени месеци на годинината.  ChondroRegen е концентриран, течен препарат, който позволява изключотелно високо ниво на абсорбиране от организма на неговите активни съставки до 90%. Като ставнение можем да кажем, че при капсулите и таблетните форми се абсорбират около 30- 35 %. Това води бързия ефект на ChondroRegen за подхранване на хрущялите на ставите.

Chondroregen ChondroRegen съдържа високи концентрации на хондроитин и глюкозамин, а също така и спомагателни съставки, които добълнително увеличават абсорбцията му от тялото.

Направени са множество проучвания и са публикуване статии за нуждата от подготовка на нашите стави през зимата. В тях се описват, както приема на богата храна на омега 3 и 6, така и ежедневните упражнения, като йога, стречинг, гимнастика и други. Всички статии обединяват и нуждата от приема на хранителни добавки, който подхранват ставния хрущял, като по този начин значително можете да намалите болките в ставите.

Също така за да помогнете на вашите стави е предпоръчително да носите топли дрех, който да покриват и пазят вашите стави. Да се прездпазвате от дълъг престой на студено с оглед премръзване на костите и ставите. Можете да взимате дълги топли вани и да най- важното да се пазите от травми.

Можете да прочете още за продукта тук.

Съвети как да се подготвим за зимата.

 

Автор: Любомир Косев